http://a400772.mamche.com/Prodavam_Ili_Barter.html дават ми това ауди напукан е лака на капака и на антикрилото има за смяна съеденител и ангренажен ремък тва струвало 200 лв.а аз давам това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26989 ще се радвам да споделите каво мислите.благодаря предварително.става въпрос за чист бартер.
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво мислите за този бартер
Collapse
X
-
Здрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеЗдрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Недей в никъв случай!От тез аудита(купе) си заслужава само 2.3 мотора,другите са проблемни,а 2.3 е наистина много корав.
това е моето мнение,аз лично не виждам никакви предимства пред твоята!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
хм, колега, не е лошо аудито, май е единственото което ме кефи
аз в момента замислям нещо подобно, но това което гледах е 2.3; да ти кажа какво ме притеснява: по-старички са аудитата, вероятно са по-юркани и от нашите; това, което гледах е със доста добра музика, червено, няма газ, но беше на цена 2400... съмнително ниска ми се видя, знам, че вървят около 3-3500; оказа се, че собственика ми е познат, но в момента е в чужбина - другата седмица ще имам повече инфо
дано съм ти бил полезен
успех с продажбата/бартера166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениемерси момчета мене ме спира само това че колата е 90 та година ...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Пич, успех с избора за бартер,ама.....
Определено Не си струва
Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/
Comment
-
Първоначално публикувано от SigSauer Покажи съобщениеПич, успех с избора за бартер,ама.....
Определено Не си струва
Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...Успех колега
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
хех точно стане интересно и някой удари метлататова Ауди е морално остарял кошник, ще ти дам много по-нова кола за Алфата само да е запазена и да се хареса на майка ми, щото нейната и идва голяма. Ще ти пусна една снимка сега на лични.
пп. извинявам се за прибързаното предложение, не видях че колата е без клима, сменяй ги с Аудито без да се замисляш.Last edited by code; d.m.y г., 15:46.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Comment
Comment